|
|||
|
|||
شرح وظایف: | |||
1- بررسی نیاز های تغذیه ای و ارائه راهکار به رئیس اداره در جهت بهبود شرایط موجود 2- تهیه و تنظیم برنامه غذایی با در نظرگرفتن نظرات دانشجویان کمیته تغذیه
3- نظارت و کنترل و انتخاب کلیه مواد غذایی اولیه با درنظر گرفتن اصول بهداشتی و تغذیه ایی و نیز مفاد قرارداد
4-نظارت بر تهیه، طبخ، نگهداری و توزیع غذا با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ایی
5- تهیه و تنظیم آمار روزانه غذا و صورت وضعیت ماهانه پیمانکار
6- تصحیح سالانه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هر یک از غذا ها
|
|||
آدرس و تلفن محل کار: | |||
اهواز، گلستان، خیابان اسفند، پردیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سلف سرویس مرکزی جنب دانشکده پیراپزشکی، تلفن محل کار: 06133114560
|
|||
|
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: