|
با توجه به واگذاری کلیه امور تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان به پیمانکار برنده مناقصه سالانه، نظارت بر تمامی مراحل از جمله تهیه مواد اولیه، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا به عهده کارشناسان اداره تغذیه می باشد.
قرار دادن دو منوی مختلف در هریک از وعده های غذایی ناهار و شام جهت افزایش قدرت انتخاب و رضایتمندی دانشجویان و با هدف ارائه وعده های غذایی متنوع و متناسب برنامه ریزی میشود.
توزیع صبحانه به صورت انتخاب از دو منو هفتگی ارائه شده با قابلیت رزرو یکبار در هفته می باشد.
صبحانه رزرو شده توسط دانشجویان، به صورت بسته بندی همراه با وعده غذایی شام روز یکشنبه تحویل می شود.
دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی جهت فعال کردن و ثبت اثرانگشت در اتوماسیون تغذیه می توانند شخصا در ساعات اداری به سلف سرویس مرکزی مراجعه و نسبت به فعال سازی کارت خود اقدام وسپس جهت رزرو غذا به سایت اداره تغذیه به آدرس http://nutrition.ajums.ac.ir مراجعه نموده و با توجه به برنامه غذایی ارائه شده نسبت به انتخاب روز، وعده غذایی، نوع غذا و سالن غذا خوری مورد نظر خود اقدام نمایند.
در طول سال تحصیلی وعده غذایی ناهار جهت کلیه دانشجویان در سالن غذا خوری مرکزی و سالن های غذاخوری خوابگاه ها و همچنین وعده غذایی شام و صبحانه صرفا جهت دانشجویان ساکن خوابگاه درسالن غذا خوری خوابگاه ها توزیع می گردد.
غذای روز فروش به تعداد محدود، جهت دانشجویانی که موفق به رزرو غذا نشده اند با قیمتی معادل دو برابر قیمت غذا در وعده غذایی ناهار در سلف سرویس مرکزی و از طریق رزرو در سامانهhttp://nutrition.ajums.ac.ir انجام میشود.
جا به جایی غذای رزرو شده دانشجو از سلف مرکزی به سلف های خوابگاه تا ساعت 9 صبح همان روز از طریق سایت http://nutrition.ajums.ac.ir امکان پذیر است.
|
آدرس: |
اهواز، گلستان، خیابان اسفند، پردیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سلف سرویس مرکزی جنب دانشکده پیراپزشکی
|
|
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: