|
||
|
||
شرح وظایف: | ||
1- کنترل کمی و کیفی و بهداشتی مواد غذایی خام و پخته
2- نظارت برشست و شو ،آماده سازی ،تهیه، طبخ ونگهداری و توزیع مواد غذایی
3- پاسخگویی به دانشجویان در صورت بروز مشکل به هنگام توزیع غذا و رفع مشکل ایجاد شده
4- نظارت بر فرایند توزیع غذا در خوابگاه ها و سلف سرویس ها |
||
آدرس و تلفن محل کار: | ||
اهواز، گلستان، خیابان اسفند، پردیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سلف سرویس مرکزی جنب دانشکده پیراپزشکی، تلفن محل کار: 06133114550
|
||
|
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: