سه‌شنبه, 30 مهر 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
سه انجمن ورزشی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز تشكیل شد
مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از تشکیل انجمن‌های "دو و میدانی" و "ورزش‌های همگانی" در دو بخش دختران و پسران به منظور تکمیل تیم های ورزشی و ایجاد ساز و کار و ساماندهی فعالیت های ورزشی، در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش مفدا اهواز، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اعلام این خبر گفت: بهره مندی از ظرفیت های دانشجویی و ترویج ورزش قهرمانی از جمله اهداف تشکیل این انجمن‌های ورزشی است.

وی بیان کرد: در بخش خواهران پیش از این انجمن های ورزشی رشته های فوتسال، کاراته، والیبال و بدمینتون تشکیل شده بود و اکنون با استقبال و مشارکت دانشجویان رشته دو و میدانی و ورزش های همگانی در دانشگاه تاسیس شد.

در این جلسه "فاطمه نظرزاده" به عنوان دبیر انجمن ورزشی دو و میدانی دختران و "محدثه نوروز زاده" به عنوان دبیر انجمن ورزشی ورزش های همگانی دختران و "حمید یزدان نژاد"به عنوان دبیر انجمن ورزشی ورزش های همگانی پسران حکم فعالیت خود را از مدیر تربیت بدنی دانشگاه دریافت کردند.

V5.5.2.0