سه‌شنبه, 30 مهر 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۴
    /  2
تقدیر دبیر ستاد مركزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی اهواز در بحران سیلاب خوزستان
دکتر محمد تاج فرد،دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت در نامه ای به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از تلاش های این مجموعه در جریان سیلاب خوزستان قدردانی کرد.

متن این تقدیرنامه به شرح ذیل است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر مسعود کرمی

معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

سلام علیکم

بدین وسیله از خدمات و تلاش های مجاهدانه جنابعالی و همکاران ارجمندتان که با روش های ابتکاری و خلاقانه در حوزه فعالیت های جهادی سلامت در سال ۱۳۹۷، به شکل سازنده و اثربخش و امیدآفرین، توسط ستاد فعالیت های جهادی آن دانشگاه انجام شده است؛صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم.

امیداست فعالیت های جهادی خداپسندانه و عام المنفعه جنابعالی و همکاران محترمتان،موجب رضایت و رحمت الهی گردد و همچنان در ادامه مسیرخدمت به اقشار محروم جامعه، پایدار و سرافراز باشید.

دکتر محمد تاج فرد

دبیرستاد مرکزی فعالیت های جهادی