سه‌شنبه, 30 مهر 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۴
"آرمین مسموع" دبیركل شورای صنفی مركزی دانشگاه علوم پزشكی اهواز شد
"آرمین مسموع" دبیر شورای صنفی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اخذ حداکثر آرای دبیران واحدهای شورای صنفی، دبیر کل شورای صنفی مرکزی دانشگاه شد.

به گزارش مفدا اهواز، پس از نخستین نشست دبیران شوراهای صنفی واحدهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز با رئیس، معاون و مدیران معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه که دوشنبه ۱۰ تیرماه برگزار شد، اعضای شورای صنفی مرکزی"آرمین مسموع"، دانشجوی ترم شش رشته دندانپزشکی و دبیر دانشکده دندانپزشکی را به عنوان دبیر کل شورای صنفی مرکزی این دانشگاه انتخاب کردند.

گفتنی است، پیش از این "محمد جودکی" دبیر دانشکده پزشکی این مسئولیت را به عهده داشت که وی پس از پنج سال فعالیت در شورای صنفی به فعالیت صنفی خود به عنوان عضوی از این شورا پایان داد.

V5.5.2.0